Gratis fragt ved køb over 700 DKK         Hurtig levering kun 1-2 hverdage        14 dages fuld returret

Om os
My Heaven er en fysisk butik som er stiftet af Marlene Pedersen i august 2012. Jeg har stor erfaring inden for modebranchen, da jeg startede i butik som elev i 1996. Min drøm var, at få min egen butik en dag, og den drøm gik i opfyldelse i 2012 og My Heaven er blevet taget rigtig godt imod. Butikken ligger i hjertet af Næstved city. Jeg startede op i Ringstedgade, som er en stor gågade og som ligger lige ved siden af Søstrene Grenes. Butikken var på 100kvm. Vi har kvinde tøj fra kendte danske brands, såsom Pulz Jeans, Kaffe Clothing, Jacqueline de yong, Soft Rebels, Culture, Minus, Denim Hunter, Comfy Copenhagen, Re:Designed, Pavement shoes, Inspired by, Copenhagen Shoes, ONLY. Da jeg valgte, at starte op, hvor det stadig var krise tid, valgte jeg at tænke på udgifterne, og så håbe på, at jeg en dag kunne flytte butikken til en bedre beliggenhed. Det er nu endelig sket efter 6,5 år, hvor jeg har flyttet butikken til Kindhestegade 3B Næstved og fået et lokale på 160 kvm, det har givet meget mere plads til, at kunne præsenterer de lækre varer vi har.
Jeg brænder for det jeg laver og gør det helhjertet og elsker at kunne yde den bedste service for mine kunder.
Når jeg køber ind til butikken, er det nøje udvalgt med hjertet og med jer som kunder i tankerne. Service vægter vi højt i butikken og på webshoppen. Vi går meget op i ærlighed og gør vores bedste for at være der for jer.
My Heaven er på facebook og instagram hvor vi har mange følgere og håber du os vil følge med i nyheder, tilbud osv.
Du kan tilmelde dig nyhedsbreve og få fordele med gode tilbud, nyheder osv.

Jeg har Gitte ansat i butikken, som har været hos mig i snart 5 år og jeg er MEGET glad for Gitte, og ved at rigtig mange kunder er glade for Gitte. Gitte er en hjertevarm kvinde i sin bedste alder med masser af humor og godt humør, og så brænder hun virkelig for, at være der for kunderne og butikken.

Pr. 1/8-19 starter Line, som skal være webmaster. Hun vil sørge for, at der er opdateret med varer på webshoppen, og være med ind over de sociale medier. Og så vil hun helt sikkert sende nogle nyhedsmails med gode tilbud til jer.

Velkommen til My Heaven