Gratis fragt ved køb over 700 DKK         Hurtig levering kun 1-2 hverdage        14 dages fuld returret

Om os
My Heaven er en fysisk butik som er stiftet af Marlene Pedersen i august 2012. Jeg har stor erfaring inden for modebranchen, da jeg startede i butik som elev i 1996. Min drøm var, at få min egen butik en dag, men jeg var ikke sikker på at den ville gå i opfyldelse. Det gjorde den så i 2012 og My Heaven er blevet taget rigtig godt imod. Butikken ligger i hjertet af Næstved city.
Ringstedgade som er en stor gågade og som ligger lige ved siden af Søstrene Grenes. Butikken er på 100kvm, hvor vi har kvinde tøj fra kendte danske brands, såsom Nümph, Pulz Jeans, Kaffe Clothing, Jacqueline de yong, Soft Rebels, Culture, Minus, Denim Hunter, Butterfly, Redesigned by Dixie, Pavement, Inspired by, Copenhagen Shoes og Black colour.
Når jeg køber ind til butikken er det nøje udvalgt med hjertet og med jer som kunder i tankerne. Service vægter vi højt i butikken og på webshoppen. Vi går meget op i ærlighed og gør vores bedste for at være der for jer.
My Heaven er på facebook og instagram hvor vi har mange følgere og håber du os vil følge med i nyheder, tilbud osv.
Du kan tilmelde dig nyhedsbreve og få fordele med gode tilbud, nyheder osv.
Jeg har 2 piger ansat (Gitte & Camilla) som begge er uddannet inden for detail branchen. 2 meget søde og glade piger, som er med til at yde den bedste service til jer og er med til at gøre, at vi har et super godt team i My Heaven.

Velkommen til My Heaven