Gratis fragt ved køb for 499 DKK         Hurtig levering kun 1-2 hverdage         14 dages fuld bytte & returret

Blog

7 Års Fødsesldag

Snart er det 7 år siden MyHeaven slog dørene op i Ringstedgade. Dette fejre vi i vores nye lokaler i Kindhestegade til Citynat Fredag d. 30. August, Kl. 09.00 - 22.00

Vi vil bl.a. kører med 3 stk. priser, 20% på udvalgte varer, den fedeste GIVEAWAY, kage, bobler og meget mere. Vi håber at se alle vores skønne kunder til en hyggelig dag og aften. Husk i kan finde os på Facebook og Instagram, hvor i løbende optil dagen blandt andet kan følge med i hvilke tilbud i kan få fingrene i. Det er også der vi snart deler en GIVEAWAY om en Citatplakat. Vi håber vi ses!

Grand Reopening


Grand Reopening
Vi gør så småt klar til at åbne op for den nye butik - og dermed også tage vores nye flotte logo i brug!
I den forbindelse har vi oprettet en begivenhed på facebook, hvor vi løbende vil opdatere med mere info.
Klik på billedet, og hop direkte ind og deltag i vores begivenhed, og vær derigennem konstant opdateret på hvad der kommer til at foregå.
Vi håber I glæder jer lige så meget som vi gør!

Dagens tilbud, 16. maj 2019


Dagens tilbud, 16. maj 2019
Idag d. 16. maj 2019, kan du spare 50% på denne lækre kimono fra Culture. Men skynd dig. Det er begrænset tidsrum - og lager!
Klik på billedet og kom direkte ind til tilbuddet!

Dagens tilbud, 14. maj 2019


Dagens tilbud, 14. maj 2019Idag d. 14. maj 2019, kan du spare 50% på disse lækre bukser for Culture. Men skynd dig. Det er begrænset tidsrum - og lager!
Klik på billedet og kom direkte ind til tilbuddet!

MyHeaven.dk's blog


Velkommen til My Heavens blog


Her vil du kunne følge med i nyheder på webshoppen og i butikken, se hvad vi laver af spændende ting, og finde gode ekstraordinære tilbud.
Glæd dig til at følge med - vi glæder os i hvert fald til at dele med jer!


Flytning


Flytning
Så er vi simpelthen ved at være klar i den nye butik. Vi arbejder på højtryk for at få det hele til at spille, til åbningen på fredag.
Vi har derfor normal åbningstid i den gamle butik på Ringstedgade i dag (10-17.30), men det ændrer sig allerede fra i morgen.
Vi lukker butikken kl 15 i morgen tirsdag, og så har vi lukket frem til på fredag, hvor vi åbner op på Kindhestegade allerede kl 9!
Og så står vi klar til en rigtig lækker dag med jer, helt frem til kl. 22.

Vi håber I glæder jer lige så meget som vi gør.
Ses vi?